Werken bij

Wil je graag echt je dromen laten uitkomen en echt gewaardeerd worden?

Bij Fesma geloven we in de kracht van onze consultants, waarbij wij naar de dromen van onze consultants kijken en deze ook echt proberen te laten uitkomen. Vanaf het eerste gesprek gaan wij kijken naar jouw droom en hoe we deze samen kunnen bereiken. Hierbij lopen de dromen uiteen van een goede vaderschap tot het spreken op de grootste congressen. Wij maken samen een plan om met concrete stappen deze droom te laten uitkomen.

Wij geloven niet in het veranderen van baan, maar in het veranderen van manager. Medewerkers kunnen zich niet gewaardeerd voelen of gewoonweg niet zo’n klik hebben met hun manager. Dit veranderen wij door je de mogelijkheid te geven om zelf je manager uit te kiezen en te veranderen wanneer dat jou uitkomt. Hierbij is Fesma een platte organisatie, waarbij je samen met je manager knopen kan doorhakken en er direct geschakeld kan worden met de managing partners.

Om jouw dromen waar te maken krijg je 10% van je arbeidstijd om hieraan te werken met de hulp en begeleiding van het hele bedrijf.

Wil je meer weten of direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in. Wij hebben alleen je CV of LinkedIn nodig voor jouw perfecte sollicitatie.

Openstaande vacatures

Java DevOps Engineer

Samen met een team ontwikkelen aan en meedenken over een Java omgeving die voldoet aan de gestelde functionele eisen. Je denkt proactief mee in het continu verbeteren van processen, producten en componenten.

Solution Architect

Vind jij het leuk om innovatieve oplossingen voor complexe bedrijfsproblemen te bedenken? Als Solution Architect speel je een cruciale rol in het vormgeven van het technologielandschap van onze organisatie en onze klanten.

Business Consultant

Streef je ernaar om het project ieder dag weer een stukje sneller, beter of mooier te maken? Als business consultant ondersteun je onze klanten in de meest uiteenlopende vraagstukken. 

Procesmanager

Weet jij als geen ander hoe je alles zo optimaal mogelijk inricht en zie jij overal verbeterpunten om het werk nog optimaler in te richten? Als procesmanager ondersteun je onze klanten in verschillende procesvraagstukken.

Junior Software Engineer

Jouw rol is cruciaal bij het vormgeven en implementeren van innovatieve softwareoplossingen. Werk samen met ervaren collega’s om automatiseringsprocessen te verbeteren en projecten tot leven te brengen.

Business Analyst

Ben jij een zeer analytisch en detailgericht persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden en een passie voor continue verbetering?

Waarom werken bij Fesma?

Omdat wij echt in onze collega’s geloven. Iedere dag staan wij op om de volgende stap te zetten voor onze klanten en onze collega’s.

  • Geen beperkt leerbudget
  • Eindeloze doorgroeimogelijkheden
  • Met plezier naar je werk

Hoe werkt ons sollicitatieproces?

Stap 1

Wij ontvangen graag je CV of de link naar je Linkedin account.
Je krijgt altijd binnen een week een reactie of je bij ons op gesprek mag komen.

Stap 2

In het eerste gesprek horen we graag wie jij bent en wat je droom is. Daarnaast kunnen wij je volledig informeren over Fesma en al je vragen beantwoorden.

Stap 3

Afhankelijk van de functie kan je een casus oplossen. Dit kan een stukje programmeren zijn of een optimalisatie opdracht. Dit kost je niet meer dan een uur en geeft je de kans om meer te weten te komen over ons werk.

Stap 4

In het tweede gesprek mag je kennismaken met andere consultants en gaan we nog beter kijken welke rol het beste bij jou past.

Stap 5

Na twee succesvolle gesprekken doen we je een aanbieding en als je hiermee akkoord bent krijg je alle documenten toegestuurd voor jouw dienstverband.

Stap 6

Vóór je eerste werkdag krijg je een uitnodiging voor deze feestelijke dag met alle informatie over wat deze eerste dag zal inhouden.

Laat je contact informatie hier achter

En we komen zo snel mogelijk bij je terug.