The Beer Game Workshop

In-Company Training

The Beer Game Workshop

Heeft u zich zichzelf ooit afgevraagd hoe het zou zijn om verantwoordelijk te zijn voor de supply chain van een brouwerij? Onze Beer Game Workshop is een spannende, interactieve en leerzame ervaring die u meeneemt op een reis door de complexiteit van supply chain management. 

Deze workshop is bedoeld om deelnemers praktische ervaring op te laten doen met het beheren van een supply chain, het nemen van beslissingen en het omgaan met de uitdagingen die zich voordoen in de wereld van logistiek en distributie.

Wat houdt The Beer Game Workshop in?

De Beer Game Workshop is een simulatie die de uitdagingen nabootst waarmee supply chain-professionals te maken krijgen. In dit spel worden de deelnemers verdeeld in teams, die elk verantwoordelijk zijn voor het beheer van een ander deel van de supply chain van een fictieve brouwerij. U krijgt de taak om beslissingen te nemen over de productie, de bestellingen en de distributie om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. De informatiestroom is beperkt en miscommunicatie kan leiden tot inefficiëntie en chaos. Het is een leuke en waardevolle ervaring die het belang van effectieve communicatie, coördinatie en besluitvorming in supply chain management benadrukt.

Hoe lang duurt The Beer Game Workshop?

De lengte van de Beer Game Workshop kan variëren, maar duurt gemiddeld ongeveer 4 uur. Gezien de flexibiliteit past het makkelijk in uw schema. De workshop omvat een briefing die nodig is om te kunnen starten, het spel zelf, en een debriefingsessie waarin deelnemers de ruimte krijgen om te reflecteren op hun ervaringen.

Wie kan deelnemen aan The Beer Game workshop?

De Beer Game Workshop is geschikt voor een breed scala aan deelnemers, waaronder studenten, professionals en teams die hun vaardigheden op het gebied van supply chain management willen verbeteren. Het is een inclusieve en boeiende activiteit waarvoor geen voorafgaande kennis van supply chain-concepten is vereist. Of u nu een bedrijfskundestudent bent, een ervaren supply chain manager, of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe supply chains werken: u bent van harte welkom om zich aan te melden voor deze workshop. 

Wanneer moet ik kiezen voor The Beer Game Workshop?

U kunt op ieder moment deelnemen aan The Beer Game Workshop, afhankelijk van uw wensen en doelstellingen. Het is een uitstekende keuze voor teambuildingactiviteiten, educatieve programma’s of professionele ontwikkelingssessies. U kunt deze workshop ook kiezen als onderdeel van een trainingsprogramma of een bedrijfsevenement. Voor een workshop op maat die bij uw wensen past kunt u contact met ons opnemen.  

Heb je vragen over The Beer Game Workshop?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Beer Game Workshop, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Of u nu meer wilt weten over de prijzen, de maatwerkmogelijkheden of de specifieke resultaten van de workshop, wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)85 080 5051 of info@fesma.nl. 

Praktische informatie

In-Company

Duur:

4 uur

Aantal deelnemers:

Minimaal 12 en maximaal 50 deelnemers. 

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Kosten:

Vanaf € 2.540- excl. BTW

Heeft u unieke behoeften?

Wij zijn er om oplossingen op maat te maken voor uw specifieke vereisten. Laten we bespreken hoe we u kunnen helpen.
  • info@fesma.nl
  • +31 (0)85 080 5051

Ontdek gerelateerde inhoud

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen