Test Automation Engineer

Wil je graag echt je dromen laten uitkomen en echt gewaardeerd worden?

Bij Fesma geloven we in de kracht van onze consultants, waarbij wij naar de dromen van onze consultants kijken en deze ook echt proberen te laten uitkomen. Vanaf het eerste gesprek gaan wij kijken naar jouw droom en hoe we deze samen kunnen bereiken. Hierbij lopen de dromen uiteen van een goede vaderschap tot het spreken op de grootste congressen. Wij maken samen een plan om met concrete stappen deze droom te laten uitkomen.

De functie:

Wij zoeken een Test Automation Engineer om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van geautomatiseerde tests om de kwaliteit van onze software te verifiëren. Je gebruikt je programmeervaardigheden en kennis van testing frameworks om testscripts te maken die nauwkeurig de echte gebruiksscenario’s weergeven. Het uiteindelijke doel van je werk is het identificeren van bugs, defecten en andere problemen in een vroeg stadium van de ontwikkeling, zodat de kosten en tijd die nodig zijn om ze op te lossen tot een minimum worden beperkt. Als je een passie hebt voor softwarekwaliteit en een cruciale rol wilt spelen in ons ontwikkelingsproces, dan horen we graag van je.

Wat breng je mee:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als tester
  • Minimaal 2 jaar hands-on ervaring met Test Automation
  • Ervaring met Test Automation frameworks (Selenium, Cucumber, Specflow etc.)
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met software ontwikkeling (bijv. Java, C#/.NET)
  • Ervaring met Agile/Scrum
  • Nederlandse taal is niet vereist
  • Bereid om naar Nederland te verhuizen

Wat ontvang je van ons:

Een leergierige omgeving waar je echt de volgende stappen kan zetten. Je kan kiezen voor een 32 of 40 uurs contract waarbij je 10% van je tijd mag besteden aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt 27 vrije dagen met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 40 vrije dagen wanneer je dat zelf wilt. Dit doe je door gebruik te maken van jouw eigen flexbudget waarvan je ook een fiets of andere zaken kunt kopen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een auto van de zaak uit te zoeken of dit budget te gebruiken voor je eigen auto. Om je werk goed uit te voeren krijg je daarnaast natuurlijk ook de nieuwste Microsoft Surface en een mobiele telefoon met onbeperkte data.

Laat je contact informatie hier achter.

En we komen zo snel mogelijk bij je terug.