Software ontwikkeling

Software oplossingen

Bij Fesma maken wij softwareoplossingen die u verder helpen. Gemaakt voor en met u in samenwerking met onze vakmensen.

Een softwareoplossing kan in verschillende manieren worden aangeboden. Zo heeft u misschien waardevolle goederen die u transporteert en die u altijd wilt kunnen traceren en monitoren. Of misschien bent u wel goed in het ontwikkelen van hightech apparatuur en heeft u een partij nodig die kan ondersteunen in de ontwikkeling van de juiste software voor uw apparatuur. Wij denken graag met u mee om de juiste software te ontwikkelen voor uw vraagstuk.

Onze aanpak

  • Eerst luisteren we naar uw verhaal
  • We kijken samen naar de beste oplossing
  • Wij ontzorgen u en zorgen voor een passende oplossing

Java

Of het nu gaat om een Androidapplicatie, de backend van een website of een Cloud oplossing, met Java kan het allemaal. De grote verscheidenheid aan populaire frameworks en de platform onafhankelijkheid maakt Java een zeer krachtige programmeertaal.

C++

Heeft u een programma nodig met de hoogste snelheid? Dan biedt C++ de oplossing, deze low level programmeertaal is bij uitstek geschikt voor programma’s waarbij snelheid en efficiënt geheugen gebruik van belang is.

 

Python

Python is zeer flexibel, veelzijdig en relatief simpel in het gebruik. Door de vele libraries is het mogelijk om met weinig regels aan codes toch zeer krachtige programma’s te ontwikkelen. Daarnaast is het uitermate geschikt voor het automatiseren van taken en wordt het veel gebruikt in de academische wereld denkende aan Machine Learning en Artificial Intelligence.

JavaScript

Voor het maken van een interactieve website is JavaScript dé taal. Deze flexibele en zeer populaire taal wordt dan ook door bijna alle webpagina gebruikt. Deze taal is daarom een must-have voor de ontwikkeling van de meest gebruiksvriendelijke en de meest in het oog springende front-end.

 

Onderhouds­vriendelijke software

Door onze Test Driven Design en Clean Code principes zorgen wij voor onderhoudsvriendelijke software. Software is nooit bug vrij, maar door test gedreven te werken kan er veel voorkomen worden. Daarnaast forceert het dat requirements om verschillende niveaus duidelijk worden in de vorm van automatische testen. In combinatie met goede afspraken over nette code zorgt dit er daarnaast ook voor dat nieuw medewerkers snel ingewerkt worden en regressie wordt geminimaliseerd.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen