Robotic Process Automation

Robotic Process Automation

Bij Robotic Process Automation beter bekend als RPA kunnen wij stappen in uw proces robotiseren en standaard werk uit handen nemen van uw medewerkers.

RPA is een simpelere, goedkopere en snellere oplossing dan automatiseren. Doordat er hier een programma (robot) is die exact dezelfde stappen uitvoert als uw medewerkers. Wij hoeven geen nieuw software te ontwikkelen en kunnen u daardoor vaak snel helpen.

Omdat bij RPA de exacte stappen van een medewerker uitgevoerd worden en een robot niet goed kan omgaan met keuzes is dit uitermate geschikt voor het kopiëren van teksten of het overzetten van data. Hierbij zit de kracht van de robot in de herhaling van het werk.

Onze aanpak

  • Eerst luisteren we naar uw verhaal
  • We kijken samen naar de beste oplossing
  • Wij ontzorgen u en zorgen voor een passende oplossing

Robotic

Er is geen sprake van een echte robot die op de stoel van de medewerker gaat zitten maar een computerprogramma dat de stappen uitvoert die uw medewerkers anders uitvoeren.

Process

Het gaat hierbij om het proces dat uw medewerkers uitvoeren. Dit kunnen allerlei verschillende werkzaamheden zijn zoals het verzenden van facturen of het inboeken van orders.

Automation

Doordat de robot het werk uitvoert lijken de processen geautomatiseerd. U hoeft nergens meer naar om te kijken terwijl het werk voor u wordt gedaan. Dit terwijl u geen dure automaskeringskosten heeft.

Optimalisatie

Omdat uw processen gerobotiseerd worden moeten de processen opgeschreven en bestudeerd worden. Als ze gerobotiseerd zijn hoeft u er niet meer naar om te kijken, maar dit moet natuurlijk wel onderhouden worden. Omdat het op de lange termijn daardoor goedkoper is om alleen het werk te robotiseren wat nut heeft en de waste uit het proces te halen, kijken wij met onze procesmanager altijd eerst naar de processen, zodat wij alleen robotiseren wat nodig is en de waste uit uw processen elimineren.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen