Projectmanagement

Project­management

Goede projectondersteuning bepaalt het succes van een project. Door goede projectmanagers kan er gestuurd worden op de belangrijkste onderdelen van het project. Hierdoor kunnen grote problemen klein worden gemaakt. Daarbij zijn onze projectmanagers niet bang om actie te ondernemen om ervoor te zorgen dat problemen direct worden opgelost.

Bij Fesma hebben wij meer dan genoeg ervaring om u te kunnen ondersteunen in uw projecten. Hierbij zullen wij altijd eerst luisteren naar uw behoeften en doelstellingen voordat wij aan uw project beginnen. Hierbij zullen wij u gedurende het hele project op de hoogte houden en u betrekken bij de beslissingen. Echter zult u daarbij volledig ontzorgd worden door onze consultants gedurende het hele project.

Agile werken is het nieuwe werken waarbij er in korte sprints wordt gewerkt en er iedere sprint een kleine stap wordt opgeleverd. Soms is de stap te groot om van Waterval direct Agile te gaan werken. Onze projectmanagers en scrummasters kunnen u prima ondersteunen in deze transitie. Hierbij ondersteunen de scrummasters de teams en zorgen onze projectmanagers voor de juiste vertaling en sturing tussen het management en uw ontwikkelteams.

Onze aanpak

  • Eerst luisteren we naar uw verhaal
  • We kijken samen naar de beste oplossing
  • Wij ontzorgen u en zorgen voor een passende oplossing

AGILE

Onze scrummasters kunnen uw teams ondersteunen in de transformatie naar Agile werken waarbij zij de volgende stap kunnen zetten in ontwikkeling van het team.

IPMA/PRINCE2

Werkt u op basis van PRINCE2 of IPMA? Dan hebben wij de juiste consultants voor u beschikbaar die ervaring hebben met deze principes.

Deadlines

Loopt u tegen deadlines aan? Onze consultants kunnen dat veranderen in vooruitkijken naar nieuwe ontwikkeling in plaats van deadlines na te jagen.

Project­management ondersteuning nodig?

Heeft u een projectmanager nodig of zou u hier meer over willen weten? Onze projectmanager zijn altijd berijdt om u hier meer over te vertellen en om te kijken waar ze u kunnen helpen om de volgende stap te zetten. Daarbij kunnen zij zelfs een workshop geven, waardoor uw medewerkers op een spelende manier in contact kunnen komen met verschillende manieren van projectmanagement.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen