Process Management Training

In-Company training

Process Management Training

Stap met ons in de wereld van procesmanagement! Als organisatie die ernaar streeft om te excelleren in de voortdurend veranderende omgeving van vandaag, erkennen wij het belang om uw team te voorzien van essentiële vaardigheden om processen vakkundig te overzien en te verbeteren.

 

Laten we kijken wat onze Procesmanagement Training te bieden heeft en hoe deze de manier waarop uw organisatie opereert positief kan veranderen of verbeteren. 

Wat houdt de opleiding Procesmanagement in?

Onze Process Management Training is een uitgebreid programma dat een breed scala aan onderwerpen omvat. Dit kun je verwachten te leren:

 • Processen begrijpen: We starten met het u leren begrijpen van de grondbeginselen van processen, het belang daarvan in organisaties en hoe deze de algehele efficiëntie en productiviteit beïnvloeden.
 • Process Mapping: U leert hoe u processen in kaart brengt, knelpunten identificeert en workflows visualiseert om inzichten voor verbetering te verkrijgen.
 • Tools voor procesverbetering: We laten u kennismaken met verschillende tools en technieken zoals Six Sigma, Lean en Kaizen om processen effectief te optimaliseren.
 • Data-analyse: U ontdekt hoe data een cruciale rol kan spelen in procesmanagement en hoe data gebruikt kan worden om weloverwogen beslissingen te nemen.
 • Continue verbetering: We concentreren ons op het concept van continue verbetering en hoe u dit in uw organisatie kunt implementeren om succes te behalen.
 • Casestudies: Casestudies en voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt om de principes en concepten die in de training worden besproken te illustreren.

Hoe lang duurt deze training Procesmanagement?

Ons standaard trainingsprogramma kan in slechts één dag worden voltooid en biedt een uitgebreide introductie tot de belangrijkste concepten en praktijken binnen process management. Wij begrijpen echter dat elke organisatie unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom staan wij altijd open voor het bespreken van op maat gemaakte trainingsmogelijkheden die beter aansluiten bij uw specifieke wensen.

Wie kan deelnemen aan de opleiding?

Onze Process Management Training is geschikt voor mensen met verschillende achtergronden waaronder:

 • Procesmanagers: Het is geschikt voor procesmanagers, personen die verantwoordelijk zijn voor procesbeheer en degenen die betrokken zijn bij kwaliteitsbeleid of kwaliteitsinitiatieven. Deze training dient ook als een waardevolle hulpbron voor degenen die in de toekomst dergelijke rollen willen vervullen.
 • Zakelijke professionals: Managers, supervisors en leidinggevenden die hun vaardigheden op het gebied van proces management willen verbeteren.
 • Studenten: Degenen die bedrijfskunde, management of aanverwante vakgebieden studeren en praktische vaardigheden willen opdoen in procesmanagement.
 • Iedereen die geïnteresseerd is in procesverbetering: Als u een passie heeft voor het stroomlijnen van activiteiten en het stimuleren van efficiëntie, dan is deze training voor u zeer geschikt. 

Wanneer kies ik voor de opleiding Procesmanagement?

U vraagt zich misschien af wanneer u het beste aan uw traject in procesmanagement kunt beginnen. Het antwoord is simpel: NU. Procesmanagement is essentieel voor organisaties in elke fase van de ontwikkeling. Of u nu net een nieuwe onderneming ben gestart of al bestaande processen binnen uw bedrijf wilt verbeteren, onze training kan u de tools en kennis bieden die u nodig heeft om te slagen.

Heeft u vragen over de training Procesmanagement?

Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie over onze opleiding Procesmanagement, neem dan contact met ons op via +31 (0)85 080 5051 of info@fesma.nl. Wij helpen u graag!

Praktische informatie

In-company

Duur:

8 uur

Aantal deelnemers:

1-25 deelnemers

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Kosten:

Begint vanaf €3.240- excl. BTW

Heeft u unieke behoeften?

Wij zijn er om oplossingen op maat te maken voor uw specifieke wensen. Laten we bespreken hoe we u kunnen helpen.
 • info@fesma.nl
 • +31 (0)85 080 5051

Ontdek gerelateerde inhoud

 • Lean Six Sigma Yellow Belt Training
 • Lean Six Sigma Green Belt Training
 • Lean Six Sigma Black Belt Training
 • Scrum Agile Training
 • Procesmanagement Training

Laten we het gesprek aangaan hoe we uw bedrijf kunnen helpen