Procesmanager

Wil je graag echt je dromen laten uitkomen en echt gewaardeerd worden?

Bij Fesma geloven we in de kracht van onze consultants, waarbij wij naar de dromen van onze consultants kijken en deze ook echt proberen te laten uitkomen. Vanaf het eerste gesprek gaan wij kijken naar jouw droom en hoe we deze samen kunnen bereiken. Hierbij lopen de dromen uiteen van een goede vaderschap tot het spreken op de grootste congressen. Wij maken samen een plan om met concrete stappen deze droom te laten uitkomen.

De functie:

Weet jij als geen ander hoe je alles zo optimaal mogelijk inricht en zie jij overal verbeterpunten om het werk nog optimaler in te richten? Als procesmanager ondersteun je onze klanten in verschillende procesvraagstukken. Je verbeterd werkwijzen en zorgt dat medewerkers nog beter hun werk kunnen doen.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met klanten probeer je een zo optimaal mogelijk proces te bedenken door gebruik te maken van verschillende Lean technieken. Je werkt nauw samen met andere belanghebbende van het proces zoals proceseigenaren en systeemeigenaren. Samen zoek je naar de beste oplossing die vervolgens uitvoerig worden getest door medewerkers. Door vervolgens de feedback op te halen bij de medewerkers kan jij nagaan of jouw nieuwe proces werkt en hoe je de volgende stap kan zetten voor jouw opdrachtgever.

Wat breng je mee:

Je wacht niet af, maar je kijkt concreet waar je van toegevoegde waarde kan zijn en pakt dit zelfstandig op. Je bent daarbij leergierig en niet bang om nieuwe dingen te leren. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een bedrijfskundige richting of je bent bereid deze onder onze begeleiding te behalen. Je hebt affiniteit met IT en bent ook bereid hier meer over te leren.

Wanneer je al verder bent in je carrière en al enkele jaren ervaring hebt met proces gerelateerd vraagstukken ben je ook van harte welkom bij Fesma. Wij zijn namelijk altijd opzoek naar nieuwe procesmanagers met een Lean green of black belt.

Wat ontvang je van ons:

Een leergierige omgeving waar je echt de volgende stappen kan zetten. Je kan kiezen voor een 32 of 40 uurs contract waarbij je 10% van je tijd mag besteden aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt 27 vrije dagen met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 40 vrije dagen wanneer je dat zelf wilt. Dit doe je door gebruik te maken van jouw eigen flexbudget waarvan je ook een fiets of andere zaken kunt kopen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een auto van de zaak uit te zoeken of dit budget te gebruiken voor je eigen auto. Om je werk goed uit te voeren krijg je daarnaast natuurlijk ook de nieuwste Microsoft Surface en een mobiele telefoon met onbeperkte data.

Laat je contact informatie hier achter.

En we komen zo snel mogelijk bij je terug.