Over ons

Wat doet Fesma

Fesma is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van IT en processen. Hierbij worden er vakmensen geleverd aan zowel multinationals als MKB-familiebedrijven in Nederland.

Tijdens onze projecten leveren wij de juiste mensen voor de opdracht. Hierbij leveren wij onze adviseurs op het gebied van IT of optimalisatie. Zij ondersteunen dan een intern team en worden tijdelijk onderdeel van uw bedrijf. Hierbij vergeten wij onze collega’s nooit. Zij zijn een belangrijk onderdeel van ons bedrijf die wij blijven ondersteunen in de opleiding en ontwikkeling.

Onze consultants ondersteunen onze klanten tijdens kortere projecten en proberen daarbij u van het juiste advies te voorzien. Zij komen echte expertise leveren en gaan aan de slag met uw vraagstuk. Onze consultants nemen een schat aan ervaring mee en kunnen totale projecten voor u uit handen nemen.

Ons verhaal

Fesma is ontstaan uit de passie van twee consultants die niet alleen de bedrijven de volgende stap willen laten zetten maar vooral de medewerkers een duwtje in de rug willen geven om de volgende stap te zetten. Door eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden en door echte kansen te geven willen wij dromen laten uitkomen van onze collega’s.

Onze mensen

Wij geloven in onze mensen en samen met onze collega’s doen wij de mooiste projecten. Onze consultants zijn te herkennen aan hun doorzettingsvermogen en ambities. Zij willen graag het beste uit de opdracht halen voor de klant en zichzelf. Ze zijn altijd leergierig en bereid om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling en doen daarom altijd net een stapje meer.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen