ORGANISATIESCAN

  • De pre vragenlijst is een essentiële stap in het verkrijgen van inzicht in uw organisatie en processen. Deze scan is ontworpen om ons te helpen een grondig begrip te krijgen van de huidige stand van zaken binnen uw organisatie en haar volwassenheid op het gebied van procesmanagement.
  • Deze vragenlijst zal dienen als basis voor het aanstaande bedrijfsbezoek en de daaropvolgende interviews. Door uw antwoorden op de volgende vragen kunnen we ons beter voorbereiden en gerichte vragen stellen tijdens ons bezoek. Gelieve de vragen zo nauwkeurig en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Uw feedback zal dienen als een kompas bij het begrijpen van de huidige processen, het identificeren van sterke punten en het ontdekken van gebieden voor verbetering.
  • We willen benadrukken dat deze vragenlijst geen beoordeling is, maar eerder een samenwerkingsproces om de beste ondersteuning te bieden op basis van uw unieke behoeften. Uw input is van onschatbare waarde en zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.
  • De vragenlijst zal bestaan uit twee delen. Het eerste deel van deze vragenlijst concentreert zich op algemene informatie over uw organisatie en de reden voor het aanvragen van deze scan. In het tweede deel duiken we dieper in de inhoud van de processen binnen uw organisatie.
  • De vragenlijst zal ongeveer 10 tot 15 minuten van uw tijd in beslag nemen.
Organisatie
Aantal FTE (Full Time Equivalent)
Functie
E-mail
Telefoonnummer

Bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Klik op de knop inleveren om uw antwoorden definitief te versturen.