NIS2 Richtlijntraining

In-Company Training

NIS2-richtlijn Training

Wat is de NIS2-richtlijn?

De NIS2-richtlijn is de opvolger van de oorspronkelijke NIS-richtlijn en is door de Europese Unie aangenomen met als doel het algemene niveau van cybersecurity en weerbaarheid in de EU te verhogen. De reikwijdte van de oorspronkelijke richtlijn wordt verbreed door deze van toepassing te maken op een groter aantal sectoren, terwijl tegelijkertijd strengere normen en voorschriften voor het melden van incidenten worden gehandhaafd. Daarnaast worden de rapportageverplichtingen vereenvoudigd en worden er hogere straffen opgelegd bij het niet naleven van de richtlijn. Conformiteit aan de NIS 2-richtlijn stelt organisaties in staat om hun cybersecurity te versterken, digitale middelen te beschermen en bij te dragen aan het creëren van een veilige digitale omgeving binnen de Europese Unie.

Wat kunt u verwachten van de NIS2-richtlijn Training?

Deze training behandelt de fundamentele concepten van de NIS2-richtlijn en zorgt ervoor dat u de kennis in uw organisatie kunt toepassen om te voldoen aan de nieuwe cybersecuritynormen. Daarbij wordt er rekening gehouden met de specifieke activiteiten en processen binnen uw organisatie. Na het voltooien van deze training bent u in staat te navigeren in de complexe wereld van cybersecurity binnen het toepassingsgebied van de NIS2-richtlijn.

Leerdoelen:

 • Begrijp de kernconcepten, principes en vereisten van de NIS2-richtlijn.
 • Doe kennis op over risicobeheer, incidentenrespons, complianceverplichtingen en best practices.
 • Ontwikkel de vaardigheden om cybersecurityconcepten en -strategieën effectief te communiceren naar alle niveaus binnen de organisatie, zodat belanghebbenden de informatie begrijpen en kunnen toepassen. 
 • Leer om risico’s beter te beoordelen en te beperken, zodat de cybersecurity binnen uw organisatie kan worden versterkt. 

Hoe lang duurt de NIS2-richtlijn Training?

De NIS2-richtlijn training duurt ongeveer 4 uur. Wij kunnen echter ook trainingen op maat verzorgen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wie kan deelnemen de NIS2-richtlijn Training?

Onze NIS2-richtlijn training is geschikt voor een breed scala aan deelnemers. Of u nu een individu bent dat meer wilt weten over de NIS2-richtlijn, deel uitmaakt van een team dat zich wil richten op de nalevingsvereisten van de richtlijn, of een bestuurslid bent dat op zoek is naar inzichten voor strategische besluitvorming, onze training kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. De training is geschikt voor iedereen die meer wilt weten over de NIS2-richtlijn en de implicaties ervan voor uw organisatie. 

Vereisten:

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Certificaat:

Na voltooiing van deze training ontvangt u een certificaat als bewijs dat u de training succesvol heeft afgerond.

Heeft u vragen over de NIS2-richtlijn Training?

Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie over het trainingsprogramma, neem dan contact met ons op via +31 (0)85 080 5051 of info@fesma.nl Wij helpen u graag verder!

Praktische informatie

In-company

Duur:

4 uur

Aantal deelnemers:

1-25 deelnemers

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Kosten:

Begint vanaf € 1.500- excl. BTW

Heeft u unieke behoeften?

Wij zijn er om oplossingen op maat te maken voor uw specifieke vereisten. Laten we bespreken hoe we u kunnen helpen.
 • info@fesma.nl
 • +31 (0)85 080 5051

Ontdek gerelateerde inhoud

 • Lean Six Sigma Yellow Belt Training
 • Lean Six Sigma Green Belt Training
 • Lean Six Sigma Black Belt Training
 • Scrum Agile Training
 • Procesmanagement Training

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen