.Net/C# Software Developer

Wil je graag echt je dromen laten uitkomen en echt gewaardeerd worden?

Bij Fesma geloven we in de kracht van onze consultants, waarbij wij naar de dromen van onze consultants kijken en deze ook echt proberen te laten uitkomen. Vanaf het eerste gesprek gaan wij kijken naar jouw droom en hoe we deze samen kunnen bereiken. Hierbij lopen de dromen uiteen van een goede vaderschap tot het spreken op de grootste congressen. Wij maken samen een plan om met concrete stappen deze droom te laten uitkomen.

De functie:

Wij zoeken een zeer bekwame en ervaren .Net/C# software ontwikkelaar om ons team te versterken. Als belangrijk lid van het ontwikkelingsteam ben je verantwoordelijk voor het gebruik van het Microsoft .Net framework en de programmeertaal C# voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen op Windows-platforms. Je taken omvatten het schrijven en testen van code, het implementeren van software oplossingen, het oplossen en repareren van bugs, en het samenwerken met cross-functionele teams om de levering van hoogwaardige, betrouwbare software producten aan onze klanten te garanderen. Als je een sterke achtergrond hebt in .Net/C#-ontwikkeling en gepassioneerd bent over het leveren van uitzonderlijke softwareoplossingen, dan horen we graag van je.

Wat breng je mee:

  • Sterke kennis van C# programmeertaal en Microsoft .Net framework. (2 jaar)
  • Ervaring met het ontwikkelen van softwaretoepassingen op Windows platforms.
  • Kennis van objectgeoriënteerde programmeerprincipes (OOP) en ontwerppatronen.
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en aandacht voor detail.
  • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden en het vermogen om goed in teamverband te werken.
  • Ervaring met broncontrolesystemen, zoals Git.
  • Vaardigheid in het gebruik van ontwikkelingstools, zoals Visual Studio, Visual Studio Code of andere gelijkwaardige tools.
  • Vermogen om initiatief te nemen, prioriteiten te stellen en strakke deadlines te halen.
  • Nederlandse taal is niet vereist
  • Woonachtig of bereid om naar Nederland te verhuizen.

Wat ontvang je van ons:

Een leergierige omgeving waar je echt de volgende stappen kan zetten. Je kan kiezen voor een 32 of 40 uurs contract waarbij je 10% van je tijd mag besteden aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt 27 vrije dagen met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 40 vrije dagen wanneer je dat zelf wilt. Dit doe je door gebruik te maken van jouw eigen flexbudget waarvan je ook een fiets of andere zaken kunt kopen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een auto van de zaak uit te zoeken of dit budget te gebruiken voor je eigen auto. Om je werk goed uit te voeren krijg je daarnaast natuurlijk ook de nieuwste Microsoft Surface en een mobiele telefoon met onbeperkte data.

Laat je contact informatie hier achter.

En we komen zo snel mogelijk bij je terug.