Missie en visie

Onze missie

Fesma staat ervoor om medewerkers een stap vooruit te laten zetten.

In de krappe arbeidsmarkt geloven wij in onze medewerkers en het talent dat zij bezitten. Hierdoor investeren wij extra in de ontwikkeling van onze collega’s om ervoor te zorgen dat zij de volgende stap kunnen zetten in hun carrière. Wij geloven dat tevreden medewerkers voor tevreden klanten zorgen en wij dragen dit dan ook graag uit.  Wij gaan dan ook niet alleen met regelmaat in gesprek met onze medewerkers, maar ook met onze klanten. Waarin wij kijken naar de mogelijke potentie van onze collega’s om de volgende stap vooruit te zetten.

Zelf ervaren

Wil je als toekomstige college ook de volgende stap zetten in jouw carrière en ben je er klaar voor om meer uit je carrière te halen? Dan ben je altijd welkom om te solliciteren bij Fesma. Samen kijken we naar jouw ontwikkeldoelen en dromen die we graag samen gaan waarmaken.

Onze klanten

Zonder onze klanten zou onze missie niet behaald kunnen worden. Onze klanten zijn hierbij de belangrijkste stap in onze missie om ervoor te zorgen dat onze medewerkers een stap vooruit kunnen zetten. Wanneer onze medewerkers opdrachten uitvoeren voor onze klanten zien wij onze medewerkers verder groeien en daadwerkelijk de volgende stap zetten.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen