Maakindustrie

Wij helpen u graag de volgende stap te zetten in uw ontwikkeling

De maakindustrie verschilt door zijn verplichte focus op twee componenten. De ontwikkeling van producten en het produceren van deze producten. Door de verplichting om te focussen op beide onderdelen kan ondersteuning soms geen kwaad.

Voor de ontwikkeling van uw producten denken we graag met u mee. Hierbij kunnen we u door onze jarenlange ervaring ondersteunen in bijvoorbeeld de ontwikkeling van software zodat u sneller kunt ontwikkelen dan uw concurrentie en de volgende stap kunt zetten in uw producten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende applicatie voor uw klanten of de nieuwste monitoringssoftware voor uw producten.

Voor de productie kunnen onze consultants met meerdere jaren ervaring in optimalisatie van productieprocessen uw productie en transport optimaliseren. Wegens de stijgende kosten van grondstoffen en loon is optimalisatie noodzakelijk om winstgevend te blijven. Door slimmer om te gaan met grondstoffen en meer te automatiseren kunnen kosten worden verlaagd om uw productie winstgevend te houden.

Wat we bij onze klanten doen:

Bij onze klanten hebben we al verschillende projecten gedaan en helpen u graag verder met onze kennis en ervaring in uw branche.

  • Ontwikkeling van uw producten
  • Optimalisatie van processen om winstgevend te blijven
  • Hulp bij uitbesteding om de volgende stap te zetten

Focus door outsourcing

Doordat de productie niet tot stilstand mag komen en de ontwikkeling steeds harder gaat kan het de oplossing zijn om de ontwikkeling deels uit te besteden zodat er focus ontstaat op de productie. Zo kan de ontwikkeling van software worden uitbesteed waardoor deze ontwikkeling sneller gaat dan wanneer het in eigen beheer blijft en de productie onder uw eigen expertise op hoog niveau blijft. Dit kan een grote stap zijn waarbij wij kunnen ondersteunen en met kleine stappen u een grote voorsprong kunnen verlenen.

Lean Six Sigma

Met Lean Six Sigma kunnen we uw productieproces verbeteren waardoor er sneller, goedkoper en met minder fouten geproduceerd kan worden.

Ontwikkeling

Door u te ondersteunen in de ontwikkeling kunt u de volgende stap zetten in uw producten waardoor u de klant kunt blijven verrassen met uw producten.

Outsourcing

Door uit te besteden kunt u weer focus aanbrengen in uw specialiteit. Hierdoor kunt u verder komen en de juiste stappen zetten in uw ontwikkeling.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen