Life Sciences

Quality@Desk

Als het om mensenlevens gaat is hoge kwaliteit software van groot belang. Wij kunnen u erbij helpen om ervoor te zorgen dat alle kwaliteitseisen op orde zijn.

Hierbij is het van belang om de kwaliteitschecks zo vroeg mogelijk in het proces uit te voeren, dit zorgt ervoor dat bugs als eerste gevonden worden en dus ook het goedkoopst zijn om op te lossen.

De eerste kwaliteitscheck start dan ook al met Quality@Desk. Dit houdt in dat de ontwikkelomgeving helpt met het aangeven van waarschuwingen en fouten zodat tijdens het typen van code de probleempunten worden aangegeven. Hierbij kunnen wij ook helpen bij het inrichten dat de codeerstandaard en codeerstijl direct worden gecheckt in de ontwikkelomgeving.

Ervaring binnen life sciences

Profiteer ook van onze kennis en ervaring binnen deze branche waardoor we u de volgende stap kunnen laten zetten.

  • Wij helpen u bij het voldoen aan de IEC 62304 standaard.
  • Door het leveren van hoge kwaliteit software.
  • En het optimaal inrichten van processen omtrent deze standaard.

Laboratorium

Gedurende de covid pandemie werd de noodzaak voor grote laboratoriums in Nederland steeds duidelijker. Om op grote schaal onderzoek te kunnen doen was er in Nederland simpel weg nog niet genoeg test capaciteit aanwezig. Om dit mogelijk te maken kunnen wij tijdelijke ondersteuning leveren die ervoor zorgt dat wij samen met u een heel nieuw laboratorium ontwikkelen. Waarbij wij met onze experts direct optimalisaties en verbeteringen kunnen doorvoeren om u nog verder vooruit te helpen.

 

Met onze ervaring en flexibiliteit zijn wij in de mogelijkheid om snel ondersteuning te kunnen verlenen bij ingewikkelde projecten, zoals het opzetten van een laboratorium voor het onderzoeken van covid testen.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen