Lean Six Sigma Black Belt Training

In-Company Training

Lean Six Sigma Black Belt Training

Heeft u al een Lean Six Sigma Green Belt opleiding afgerond en bent u klaar om de volgende stap te zetten naar een Black Belt? Als u diepgaande kennis wilt verwerven en de vaardigheden wilt ontwikkelen om Lean Six Sigma verbeterprojecten effectief te implementeren in elke laag van de organisatie, dan is de Lean Six Sigma Black Belt training de perfecte keuze. Deze waardevolle training stelt u in staat om complexe verbeteringsprojecten te leiden en een strategische partner te zijn voor het hoger management. U zult in staat zijn veranderingen te sturen en duurzame verbeteringen te realiseren in de operationele resultaten.

Black Belts vervullen een dubbele rol waarin ze zowel tactische als strategische verantwoordelijkheden combineren. Ze bieden begeleiding aan Green Belts en geven strategisch advies aan het management.
Tijdens deze training ontwikkelt u inzichten en vaardigheden die essentieel zijn voor beide facetten van deze functie. Black Belts zijn de leiders binnen Lean Six Sigma programma’s. Ze initiëren  verbeterprocessen, ondersteunen Green Belts en fungeren als gesprekspartners voor het strategisch management. Dit vereist een diepgaand begrip van de Lean Six Sigma principes, kennis van systematische analyse, verandermanagement en stakeholdermanagement. 

Wat houdt de Black Belt Training in?

Onze Lean Six Sigma Black Belt trainings biedt u de expertise en vaardigheden om complexe verbeteringsprojecten te begeleiden. Onderstaand een overzicht van wat u kan verwachten van de training: 

  1. Geavorderde methodologie: we duiken dieper in de Lean Six Sigma principes en methoden.
  2. Strategisch Leiderschap: het ontwikkelen van strategisch denken en leiderschapsvaardigheden voor het verbeteren van processen.
  3. Data beheersing: het verweven van vaardigheden in gevorderde data-analyse en statistische tools. 
  4. Verandermanagement: het leren van effectieve strategieën om veranderingen te beheersen en stakeholders daarbij te betrekken.
  5. Mentorschap en samenwerking met senior management: het begeleiden van Green Belts en strategisch advies geven aan het hogere management.
  6. Systematische analyse: het leren van technieken voor systematische analyse en het identificeren van de hoofdoorzaak.
  7. Toepassing in de praktijk: het toepassen van opgedane kennis in praktische casestudies en opdrachten.
  8. Voorbereiding op certificering: het voorbereiden op het behalen van de Lean Six Sigma Black Belt certificering.

Hoe lang duurt de Black Belt Training?

De Lean Six Sigma Black Belt training is een programma van 80 uur. We begrijpen echter dat verschillende organisaties en individuen unieke behoeften hebben. Daarom bieden wij de flexibiliteit om de training aan te passen aan uw specifieke wensen en doelstellingen. Of u nu een verkorte versie of een uitgebreid programma nodig heeft, wij kunnen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat de training perfect aansluit bij uw behoeften.

Wie kan deelnemen aan de Black Belt Training?

De Lean Six Sigma Black Belt training is speciaal ontwikkeld voor professionals en managers die actief betrokken zijn bij verbeterprojecten binnen hun organisaties. Deze training is ontworpen om bij het leiden van ingrijpende veranderingsinitiatieven uw kennis te vergroten en uw vaardigheden te verbeteren. Een vereiste voor deelname is ervaring met Lean Six Sigma op Green Belt niveau. Als u klaar bent om uw expertise naar een hoger niveau te tillen en een essentiële rol te spelen bij het bereiken van duurzame verbeteringen, dan is deze training de ideale volgende stap voor u.

Heeft u vragen over de Black Belt Training?

Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie over ons Black Belt trainingsprogramma, neem dan contact met ons op via +31 (0)85 080 5051 of info@fesma.nl. Wij helpen u graag verder!

Praktische informatie

In-Company

Duur:

80 uur

Aantal deelnemers:

Maximaal 10 deelnemers

Kosten:

Vanaf € 7.200 – excl. BTW

Heeft u unieke behoeften?

Wij zijn er om oplossingen op maat te maken voor uw specifieke vereisten. Laten we bespreken hoe we u kunnen helpen.
  • info@fesma.nl
  • +31 (0)85 080 5051

Ontdek gerelateerde inhoud

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen