Junior Software Engineer

Wil je graag je dromen laten uitkomen en echt gewaardeerd worden?

Bij Fesma geloven we in de kracht van onze consultants, waarbij wij naar de dromen van onze consultants kijken en deze ook echt proberen uit te laten komen. Vanaf het eerste gesprek gaan wij kijken naar jouw droom en hoe we deze samen kunnen verwezenlijken. Hierbij lopen de dromen uiteen van een goed vaderschap tot het spreken op grote congressen. Wij maken samen een plan om met concrete stappen deze droom uit te laten komen.

De functie:

Als Junior Software Engineer ben je een belangrijke speler in het vormgeven, ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen. Je primaire verantwoordelijkheid zal zijn om bij te dragen aan automatiseringsprocessen en samen te werken met ervaren collega’s om projecten tot leven te brengen.

Wat breng je mee:

Verantwoordelijkheden:

  • Meewerken aan nieuwe projecten, gericht op softwareontwikkeling voor automatiseringsprocessen.
  • Werken met besturingssoftware om de complexiteit van machines aan te pakken, onder begeleiding van ervaren collega’s.
  • Assisteren bij inbedrijfstellingswerkzaamheden, software aanpassingen maken voor optimale machineprestaties.

Functie-eisen:

  • Nederlandse taal is vereist
  • Technische opleidingsachtergrond in elektrotechniek, industriële automatisering, mechatronica of energietechnologie.
  • Ervaring als software engineer (2 jaar)
  • Kennis van Eplan P8 en AutoCAD heeft de voorkeur.

Wat ontvang je van ons:

Een leergierige omgeving waar je echt de volgende stappen kan zetten. Je kan kiezen voor een 32 of 40 uurs contract waarbij je 10% van je tijd mag besteden aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt 27 vrije dagen met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 40 vrije dagen wanneer je dat zelf wilt. Dit doe je door gebruik te maken van jouw eigen flexbudget waarvan je ook een fiets of andere zaken kunt kopen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een auto van de zaak uit te zoeken of dit budget te gebruiken voor je eigen auto. Om je werk goed uit te voeren krijg je daarnaast natuurlijk ook de nieuwste Microsoft Surface en een mobiele telefoon met onbeperkte data.

Laat je contact informatie hier achter.

En we komen zo snel mogelijk bij je terug.