High Tech

Wij helpen u verder te innoveren

Binnen de hightech sector is het belangrijk om te blijven vernieuwen om de concurrentie voor te blijven. Dit houdt in dat er steeds weer de beste en meest moderne producten ontwikkelend en op de markt gebracht moeten worden.

Onze specialisten kunnen u helpen innoveren. Hierbij kunnen wij helpen met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovaties. Bij deze ontwikkeling doen wij eveneens een haalbaarheidsonderzoek met enkele prototypes om de mogelijkheden te laten zien en de ontwikkeling verder vooruit te helpen.

Wellicht heeft u hier zelf al de specialisten voor in huis, maar bent u juist op zoek naar hulp in de transformatie van prototype naar product. Voor deze doorontwikkeling heeft u andere specifieke kennis nodig om het tot een succesvol product te laten ontwikkelen. Ook deze kennis hebben wij in huis waardoor wij u verder kunnen helpen met de ontwikkeling van uw prototype tot succesvol product.

Ervaring

Binnen de hightech hebben wij al verschillende bijdrages geleverd.

  • Van ontwikkeling van prototypes en sturing in haalbaarheidsonderzoeken
  • Tot uitfasering en vervanging van producten of componenten die aan het einde van hun levensduur zijn.

Agile way of working

Onze ontwikkel teams werken in de Agile way of working. Hierbij wordt er ontwikkeld in samenwerking met de klant waardoor u altijd op de hoogte bent van de ontwikkeling van het team. Daarbij is bijsturing altijd mogelijk zodat bij de verandering van inzicht direct daarop de ontwikkeling aangepast kan worden. Daarnaast profiteren we natuurlijk van het voordeel dat bij agile werken er iedere sprint een oplevering plaatsvindt waardoor het mogelijk is om al eerder resultaten aan uw klant te laten zien.

Cloud

Welke voordelen kan de Cloud voor u betekenen? Wat voor impact heeft de VGA met betrekking tot het opslaan van klantdata in de Cloud?

Deep learning

Kunnen we met behulp van Deep Learning en verzamelde data uit het veld nieuwe beeldherkenningsalgoritmes ontwikkelen?

Productizing

Hoe kunnen we helpen van een prototype een volwassen product te maken? Welke kwaliteitseisen komen hierbij kijken?

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen