Fesma Academy

Oplossingen voor bedrijfstrainingen

Geef uw team een boost met bijscholing

Stimuleer een bedrijfscultuur van groei en topkwaliteit door uw team onbeperkte leermogelijkheden te bieden. 

Competentie stimuleren, innovatie inspireren, leiderschap bevorderen

Krijg meer zelfverzekerde en productieve teams

Help uw teams voorop te blijven lopen

Betrek, ontwikkel en behoud uw medewerkers

Incompany trainingsprogramma's

Bij Fesma bieden we trainingsprogramma’s aan die zijn ontworpen om de vaardigheden en kennis van uw team te vergroten. Onze trainingsoplossingen zijn erop gericht uw organisatie te helpen haar leer- en ontwikkelingsdoelstellingen te bereiken. Ontdek onze diverse trainingsprogramma's om de perfecte match te vinden voor de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie.

ArchiMate® 3 Training

In deze uitgebreide training krijgt u een grondig inzicht in de essentiële principes van ArchiMate®. Daarnaast voorziet deze hands-on training u van de vaardigheden om deze kennis direct toe te passen binnen uw organisatie.

NIS2-richtlijn Training

Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat u een uitgebreid inzicht krijgt in de NIS2-richtlijn. Wij streven ernaar u te voorzien van bruikbare inzichten en praktische kennis, zodat u niet alleen de complexiteit van de richtlijn begrijpt, maar ook effectief door de implicaties ervan kunt navigeren.

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Stap in de wereld van Lean Six Sigma met onze Yellow Belt training, een gerichte introductie in de kernconcepten en principes van Lean Six Sigma.

Lean Six Sigma Green Belt Training

Geef met vertrouwen leiding aan het verbeteren van processen binnen uw organisatie. Ontdek onze Green Belt training, de ideale keuze voor projectleiders die een significante impact willen maken.

Lean Six Sigma Black Belt Training

Zet de volgende stap binnen Lean Six Sigma met onze Black Belt training. Verkrijg de kennis en vaardigheden om complexe verbeterprojecten te leiden en word een strategische partner voor het senior management. Onze Black Belt training bereidt je voor op het begeleiden van Green Belts en het adviseren van het management.

Scrum Agile Basistraining

Geef uw team de kennis en vaardigheden om Agile-principes toe te passen, samenwerking te bevorderen en hoogwaardige resultaten te leveren binnen dynamische omgevingen.

Procesmanagement Training

Maximaliseer de efficiëntie en productiviteit van uw organisatie met onze gespecialiseerde procesmanagementtraining. Onze programma's leren uw medewerkers gebruik maken van technieken en strategieën om bedrijfsprocessen te analyseren, optimaliseren en stroomlijnen. Door middel van praktische oefeningen en best practices uit de sector ontwikkelt uw team de vaardigheden om knelpunten te identificeren, verspilling te verminderen en klanttevredenheid te vergroten.

The Beer Game Workshop

Krijg een beter inzicht in de supply chain van uw organisatie en optimaliseer uw logistiek met onze Beer Game-workshop. Deze interactieve sessie simuleert een supply chain scenario en is bedoeld om uw team praktische ervaring te laten op doen met de uitdagingen van vraagvoorspelling, voorraadbeheer en coördinatie van stakeholders.

Uw leerproces, op uw manier: flexibiliteit, expertise en maatwerk gecombineerd

  • Ervaren instructeursOnze trainers zijn branche-experts met uitgebreide praktijkervaring, zodat u praktijkgerichte inzichten en kennis krijgt.
  • In de praktijk lerenOnze trainingen en workshops zijn interactief en praktisch ontworpen, zodat u concepten onmiddellijk op uw projecten kunt toepassen.
  • MaatwerkoplossingenWij begrijpen dat iedere organisatie uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte trainingsprogramma's aan, afgestemd op uw specifieke behoeften en uitdagingen.
  • Flexibele formatenKies uit virtuele klaslokalen of trainingen en workshops op locatie, op basis van wensen.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen