Diensten

Bij Fesma: Uw Partner in Probleemoplossing

Bij Fesma helpen we u graag. Hierbij kunnen wij u volledig ontzorgen en uw probleem volledig in eigen beheer oplossen of alleen tijdelijk de ondersteuning leveren die u nodig heeft zodat u weer verder kunt.

Wanneer u ondersteuning nodig heeft zorgen wij voor de juiste mensen voor uw vraag. Hierbij krijgen zij de ondersteuning vanuit Fesma waardoor je direct gebruik kan maken van de kennis van een heel team. Daarbij hebben wij ontwikkeling hoog in het vaandel staan waardoor onze mensen niet alleen het werk uit handen nemen maar ook zorgen voor de ontwikkeling van de kennis binnen uw organisatie.

Onze diensten

 • Softwareontwikkeling

  Bij Fesma maken wij softwareoplossingen die u verder helpen.

  Lees meer
 • Projectmanagement

  Door goed projectmanagement zet je de volgende stap

  Lees meer
 • Robotic Process Automation

  Standaard werk uit handen nemen van uw medewerkers.

  Lees meer
 • Procesmanagement

  Door middel van procesmanagement kunnen werkwijzen worden geoptimaliseerd en geborgd in het bedrijf.

  Lees meer
 • Cybersecurity

Team Ondersteuning

Is er meer ondersteuning nodig? Dan kunnen wij ook een heel team plaatsen om u te ondersteunen. Wij gaan samen het gesprek aan om uw behoefte in kaart te brengen en wij zorgen voor het perfecte team voor uw vraag. Heeft u verschillende expertises nodig? Dan kunnen wij een flexibele schil om het team plaatsen zodat u de expertise krijgt wanneer u het nodig heeft.

Volledig ontzorgt

Wilt u volledig ontzorgd worden en een oplossing voor uw probleem? Geen enkel probleem. Wij ontwikkelen intern uw oplossing en houden u continu op de hoogte van de vorderingen. Wij implementeren stap voor stap de oplossing, zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de oplossing die u nodig heeft. Het beheer nemen wij volledig onder onze verantwoordelijkheid, waardoor u enkel profijt heeft van de oplossing.

Onze ervaring

Hoe wij het oplossen

 • Wij vragen door en kijken naar uw behoefte
 • We luisteren naar uw vraag en zoeken daar de oplossing bij
 • Wij kijken altijd waar IT ons kan ondersteunen

RPA als oplossing

RPA is niet alleen een oplossing voor personeelstekort maar kan ook de oplossing zijn om de klant weer op nummer één te zetten.  

Software als oplossing

Software biedt de meest verbazingwekkende oplossingen en kan de moeilijkste problemen uit handen nemen. Zodat je echt verder komt dan je ooit bent geweest.
 

Procesmanagement als oplossing

Om audits voor te zijn en verbeteringen in het bedrijf te garanderen zodat de stappen voorwaarts echt definitief zijn voor uw bedrijf.

Laten we het gesprek aangaan hoe we jou kunnen helpen