Cloud Engineer

Wil je graag echt je dromen laten uitkomen en echt gewaardeerd worden?

Bij Fesma geloven we in de kracht van onze consultants, waarbij wij naar de dromen van onze consultants kijken en deze ook echt proberen te laten uitkomen. Vanaf het eerste gesprek gaan wij kijken naar jouw droom en hoe we deze samen kunnen bereiken. Hierbij lopen de dromen uiteen van een goede vaderschap tot het spreken op de grootste congressen. Wij maken samen een plan om met concrete stappen deze droom te laten uitkomen.

De functie:

Als Cloud Engineer speel je een cruciale rol in het onderzoeken, creëren en implementeren van cloudoplossingen. Je helpt onze klanten bij hun digitale transformatie reis door hun problemen om te zetten in betrouwbare technische oplossingen binnen de Cloud. Naast het uitvoeren van projecten beheer je ook meerdere ICT-omgevingen voor onze klanten.

Wat breng je mee:

  • Je hebt uitstekende kennis van Microsoft Azure, Amazon Web Services of Amazon Web Services (2 jaar).
  • Je hebt kennis van scripting talen zoals PowerShell, JSON, Azure CLI of Jenkins
  • Kennis van C# of .NET is een voordeel.
  • Je bent bekend met IAM/beveiligingsoplossingen voor cloud
  • Ervaring in een beheeromgeving en een sterke voorkeur voor web only beheer en je bent PAAS en SAAS minded.
  • Affiniteit en ervaring met het werken volgens project- en servicemanagement methodieken (bijv. ITIL, Prince2, Agile/Scrum of zelfs al binnen MSM).
  • Je begrijpt de wereld van IAAS, maar gaat steeds meer richting de public cloud
  • Nederlandse taal is niet vereist
  • Woonachtig of bereid om naar Nederland te verhuizen

Wat ontvang je van ons:

Een leergierige omgeving waar je echt de volgende stappen kan zetten. Je kan kiezen voor een 32 of 40 uurs contract waarbij je 10% van je tijd mag besteden aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt 27 vrije dagen met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 40 vrije dagen wanneer je dat zelf wilt. Dit doe je door gebruik te maken van jouw eigen flexbudget waarvan je ook een fiets of andere zaken kunt kopen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een auto van de zaak uit te zoeken of dit budget te gebruiken voor je eigen auto. Om je werk goed uit te voeren krijg je daarnaast natuurlijk ook de nieuwste Microsoft Surface en een mobiele telefoon met onbeperkte data.

Laat je contact informatie hier achter.

En we komen zo snel mogelijk bij je terug.