C++ Engineer

Wil je graag echt je dromen laten uitkomen en echt gewaardeerd worden?

Bij Fesma geloven we in de kracht van onze consultants, waarbij wij naar de dromen van onze consultants kijken en deze ook echt proberen te laten uitkomen. Vanaf het eerste gesprek gaan wij kijken naar jouw droom en hoe we deze samen kunnen bereiken. Hierbij lopen de dromen uiteen van een goede vaderschap tot het spreken op de grootste congressen. Wij maken samen een plan om met concrete stappen deze droom te laten uitkomen.

Dit vind je leuk om te doen:

Als C++ Engineer werk je met het totale eindproduct voor ogen. Je werkt vanuit je eigen rol in het project en overlegt en werkt nauw samen met collega’s om het ontwikkelproces af te stemmen. Je laat de hardware tot leven komen. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelproces het testen, implementeren en integreren van de door jou geschreven code.

Jij bent een software specialist voor wie kwaliteit afleveren vanzelfsprekend is. Je ziet verbeteringen waar mogelijk en bent in staat deze concreet vorm te geven. Je werkt gestructureerd en onderkent het belang van goede documentatie.

Wat breng je mee:

Functie-eisen

  • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig en in staat om anderen te begeleiden;
  • C++11/14/17/20 kennis;
  • Ervaring met Agile & scrum;
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting;
  • Werkervaring in bedrijf kritische software systemen is een pre;
  • Ervaring met versiebeheer, bij voorkeur Git;
  • Ervaring met build automation tools, zoals CMake, Docker, Jenkins, of Github Actions;
  • Ervaring met TDD, DDD en Clean code is een pre;
  • Kennis van hardware componenten en goed inzicht in industriële communicatieprotocollen en netwerkarchitecturen;

Wat ontvang je van ons:

Een leergierige omgeving waar je echt de volgende stappen kan zetten. Je kan kiezen voor een 32 of 40 uurs contract waarbij je 10% van je tijd mag besteden aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt 27 vrije dagen met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 40 vrije dagen wanneer je dat zelf wilt. Dit doe je door gebruik te maken van jouw eigen flexbudget waarvan je ook een fiets of andere zaken kunt kopen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een auto van de zaak uit te zoeken of dit budget te gebruiken voor je eigen auto. Om je werk goed uit te voeren krijg je daarnaast natuurlijk ook de nieuwste Microsoft Surface en een mobiele telefoon met onbeperkte data.

Laat je contact informatie hier achter.

En we komen zo snel mogelijk bij je terug.