Uw oplossing voor personeelstekort

Uw oplossing voor personeelstekort

De huidige krapte van de arbeidsmarkt is niet alleen op te lossen voor uw bedrijf door hogere salarissen en hoge recruitment kosten. Door echt aan de slag te gaan met uw werkwijze kunnen wij ervoor zorgen dat u met minder mensen meer werk kunt verzetten.

Door uw processen onder de loep te nemen en kritisch het gesprek te voeren kunnen al snel de eerste stappen gezet worden. Denk aan bijvoorbeeld extra controles of overdrachten die stiekem in de loop van jaren in uw werkwijzen zijn geslopen. Hoe kunnen we deze verwijderen en daadwerkelijk toegevoegde waarden leveren voor de klant.

 

Maar ook door slim robots in te zetten kan u ervoor zorgen dat verschillende stappen in uw proces niet meer handmatig uitgevoerd hoeven te worden. Hierdoor krijgt uw personeel meer tijd voor de klant en kunnen zij daadwerkelijk toegevoegde waarden leveren in plaats van saai administratief werk.

Geef kracht aan jouw reis met ons

Zet de eerste stap door nu een afspraak te plannen of neem vandaag nog contact met ons op!

Maar hoe gaan wij nu te werk?

Wij kijken kritisch naar alle stappen in uw bedrijfsproces. Waarom doen we het werk en waarom doen we het op deze manier? Na dit goed in kaart gebracht te hebben kunnen we overtollige stappen uit het proces verwijderen, zodat u de eerste vrije FTE’s heeft voor uw doelen. Daarna zullen wij stappen uit uw proces robotiseren en het team begeleiden in deze verandering. Want nu kan jouw team zich weer richten op de klant en de doelstellingen van het bedrijf.

Projectmanagement

Wanneer u een nieuwe opdracht binnenhaalt blijkt deze wel eens groter dan het in eerste instantie is ingeschat. Er komt meer werk uit maar het product is al verkocht aan de klant. Met deze strakke deadlines en de hoeveelheid werk kunnen de Projectmanagers van Fesma helpen. Zij nemen het project voor u uit handen om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt opgeleverd. 

 

RPA

Door middel van een RPA oplossing kunnen wij ervoor zorgen dat uw medewerkers weer aan de slag kunnen met hun werk en de administratieve taken uitbesteed worden aan een robot. Hierdoor hoeft data niet meer ingevoerd worden in verschillende systemen. Wij kunnen direct vanuit één systeem al uw systemen vullen. Daarnaast houden wij de robot in beheer zodat u hier geen omkijken naar heeft.

 

Procesmanagent

Door procesmanagers in te zetten kunnen we kritisch kijken naar uw werkwijze. Misschien heeft u wel ster medewerkers die het werk veel sneller en beter doen. Kunnen we er niet voor zorgen dat alle medewerkers op die efficiënte manier werken en dezelfde hoeveelheid werk kunnen verzetten? Door met een kritische blik naar uw werkwijze te kijken voegen we alleen nog waarde toe voor uw klanten.

 

Laten we het gesprek aangaan hoe we uw bedrijf kunnen helpen