RPA als oplossing voor personeelstekort

RPA als oplossing voor personeelstekort

Het huidige personeelstekort neemt alleen maar toe en wordt momenteel door 70% van de bedrijven in de zakelijke dienstverlening als grootste belemmering gezien. Hierdoor is het bijna onmogelijk om alle klanten goed te helpen, komen producties tot stilstand en zijn de beoogde doelen steeds lastiger te bereiken.

Denk eens aan het versturen van e-mails of brieven. Het is vaak een tijdrovende activiteit om een standaard email te personaliseren en te versturen aan de klant. Dit is de perfecte activiteit die door een robot uitgevoerd kan worden. Want wist je dat die robot prima de juiste aanhef of opmerkingen kan gebruiken om jouw klant toch een persoonlijke email te sturen? Hierdoor komen medewerkers vrij en kunnen zij er weer voor zorgen dat doelen bereikt worden en jouw bedrijf verder groeit.

Maar hoe gaan wij nu te werk?

Wij kijken kritisch naar alle stappen in uw bedrijfsproces. Waarom doen we het werk en waarom doen we het op deze manier? Na dit goed in kaart gebracht te hebben kunnen we overtollige stappen uit het proces verwijderen, zodat u de eerste vrije FTE’s heeft voor uw doelen. Daarna zullen wij stappen uit uw proces robotiseren en het team begeleiden in deze verandering. Want nu kan je team zich weer richten op de klant en de doelstellingen van het bedrijf.

Implementatie

De implementatie van de robot nemen wij volledig voor u uit handen. Is het uw eerste of 100ste robot? Dat maakt voor ons niks uit. Wij helpen u volledig met het implementeren van de robot in uw omgeving en zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken tijdens de introductie van uw robot.

Onderhoud

De kwaliteit van de robot is natuurlijk afhankelijkheid van de betrouwbaarheid. Hierdoor zorgen wij voor het onderhoud van deze robot. Wij nemen dit volledig voor u uit handen en kunnen zelfs vanaf afstand uw robot onderhouden. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd op uw robot kunt vertrouwen.

Verandering

Een Robot kan natuurlijk een hele impact zijn voor de afdeling. Het werk hoef je opeens niet meer zelf te doen maar wordt verricht door een robot. Hierbij ontzorgen wij ook en zorgen wij ervoor dat de medewerkers de robot direct warm onthalen en weer het werk kunnen doen dat zij echt leuk vinden.

Geef kracht aan jouw reis met ons

Zet de eerste stap door nu een afspraak te plannen of neem vandaag nog contact met ons op!