Crisismanagement op het hoogste niveau

Crisismanagement op het hoogste niveau

Tijdens de Covid-19 pandemie was er een enorme vraag naar testcapaciteit. De huidige testcapaciteit was bij het begin van de Covid uitbraak rond de 500 testen per dag. Echter steeg de vraag naar testcapaciteit hard en was er al snel behoefte aan miljoenen testen per week. Om dit te bereiken heeft de overheid contracten afgesloten met commerciële bedrijven die mega labs mochten bouwen met wel een test capaciteit van 100 duizend testen per dag.

Met onze kennis hebben wij mogen bijdragen aan het opzetten van een nieuw XL covid test laboratorium met de doelstelling om binnen een maand een operationeel laboratorium te bouwen waarna er per week opgeschaald kon worden om uiteindelijk 75.000 testen per dag te kunnen uitvoeren.

Wij zijn direct aan de slag gegaan waarbij wij alle behoeftes in kaart hebben gebracht en hebben geholpen met het aanbrengen van structuur in dit crisisteam. Hierbij hebben wij in korte tijd met onze partners bekabeling geplaatst a 7,5 km door het hele pand, apparatuur geplaatst om testen te kunnen analyseren en kantoren ingericht om 100 medewerkers hun werk te kunnen laten doen.

Maar hoe gaan wij nu te werk?

Om dit mogelijk te maken hebben wij gebruik gemaakt van enkele vaste medewerkers die het hele project aanwezig zijn geweest en een heel team van flexibele professionals. Zo zijn verschillende medewerkers enkele dagen aanwezig geweest om met hun expertise problemen snel op te kunnen lossen waardoor vertraging nooit ter sprake is geweest en er miljoenen testen gedaan konden worden door dit XL covid laboratorium.

Loopt u zelf tegen een probleem aan dat snel opgelost moet worden? Laat het ons weten en we komen dezelfde dag nog langs om het probleem te bespreken en waar nodig beginnen wij direct met het oplossen van uw crisissituatie.